Jødefordelen

VG Nett melder i dag at TV2 og Otto Jespersen har «brutt god presseskikk» på grunn av Otto Jespersens «jødemonolog».

Per Edgar Kokkvold i Pressens Faglige Utvalg sier til Dagbladet at «Det eneste vi fant problematisk, var sammenligningen av jøder og skadedyr: Ord og uttrykk som i virkeligheten ble brukt for å legitimere holocaust og jødeforfølgelsen.»

Dette er jo helt klart intet mindre enn latterlig. At sammenligningen med «skadedyr» er det eneste som hadde kunnet legitimere en relasjon til «holocaust» er jo selvsagt langt fra sannheten. Vi har tidligere i uken hørt at fremstående, ekstremistiske Pro-Israel-grupperinger har klaget på Otto Jespersen «jødehets».

Og grunnen til alt oppstyret er selvsagt at jøder ble forfulgt tidlig i forrige århundre, og derfor må man jo være forsiktig så det ikke skjer igjen. Men i dag er rollene snudd på hodet, og det er jødene som står bak den undertrykkende og forfølgende makten. Med sitt gode holocaust-kort på hånden er de nå i stand til å forfølge alle som måtte være uenig i deres ekstremistiske holdninger, kriminelle krigføring og undertrykking av Palestinere.

Som profet av Det Flygende Spaghettimonster, foreslår jeg at taterne og sygøynerne som er igjen i Norge får sin egen stat i Afghanistan eller Irak, siden dette er land som allerede er okkupert. Innbyggerne i et av disse landene bør mures inne og drepes.

Jødene, på sin side, bør snarest deporteres til en øde øy midt i Stillehavet, hvor ingen trenger å se dem.

Advertisements

~ av mongofjes den februar 26, 2009.

6 kommentar to “Jødefordelen”

  1. Applaus.

  2. Hvordan kan du si noe sånt om GUDS UTVALGTE FOLK!

  3. Jeg er SPAGHETTIMONSTERETS UTVALGTE PROFET! Bøy deg i englestøvet vantro! Ved X, deriver deg selv og dine som jeg har derivert X! Vantro kjøter, vis respekt for X!

  4. På tide å riste støvet av grunnlovens §2 (Jøder og spagettimonster har ikke adgang til riket.)?

  5. Det har aldri stått noe om Spaghettimonsteret i grunnloven. Spaghettimonsteret er over loven. På tide å lese åpenbaringene om Spaghettimonsteret? http://www.venganza.org/

  6. […] ned å røyke den overhissige katten vår, le av dyrebeskyttelsen og oppføre oss som barbarene og jødehaterne vi egentlig er, og håpe på mediene kommer med flere slike gladsaker i […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggers like this: