«Abort-presidenten»: et kompliment

Dagbladet, som den objektive nyhetskilden den er, tar ikke noe standpunkt i denne saken, men ordlegger tittelen utifra et synspunkt fra en republikansk idiot, som kaller Obama «abort-presidenten».

«Vote for change» ga gjenlyd over hele USA under valgkampen, og at endringer trengs er tydelig. Med sin forurensende religiøse påvirkning ligger landet fremdeles hundrevis av år tilbake på enkelte områder. Nå ser det heldigvis ut til at Obama ikke er såpass kjøpt og betalt at han vil kjempe mot temaer som abort, og har nå fjernet restriksjoner på stamcelleforskning. Et slag vunnet for vitenskapen, og et velfortjent spark i ballene til kristendommen.

Som VG skriver:

«Men Obama møter motbør og risikerer nå å hisse på seg kristenkonservative og andre som mener dette er tukling med skaperverket.»

Heldigvis finnes det enda folk i USA som ikke vil at datteren deres skal tvinges til å fostre opp et uønsket barn etter at hun har blitt voldtatt. Heldigvis finnes det folk som ikke vil at incestrammede barn skal bli tvunget til å føde og fostre opp et barn med misdannelser etter at de har blitt voldtatt av sin egen far.

At man nå gir tillatelse til å forske på stamceller er gode nyheter i forhold til forskning på behandlingsmetoder for blant annet Alzheimer og slag. La oss håpe dette er begynnelsen på en positiv utvikling i amerikansk politikk.

Advertisements

~ av mongofjes den mars 8, 2009.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggers like this: