En stor pizza?

Det var en trist dag for peppes i dag. Kokken gråt en skvett da han så hvor lite deig det var til den siste pizzaen. «Nå er det snart smalhans for meg også», sa han bedrøvet, mens sjefen prøvde å trøste så godt han kunne.

Pizzabudet derimot var i godt humor. Hun sa til meg at i dag var det en bra dag på jobben. Samtidig oppfordret hun meg til å bestille sammen med Vidar neste gang, siden han fikk halv pris i dag. Jeg svarte så hyggelig jeg klarte at, jada, kanskje det hadde vært smart!

Innerst inne var nok også hun tynget av finanskrisen. Det bare viste ikke så godt på henne på utsiden. Kanskje hun prøvde å late som ingenting, til tross for at hun visste godt at denne kunden hadde en grunn til å klage. Pizzaen var tydelig litt for liten til å være stor.

Hun var også lykkelig uvitende om at denne kunden hadde vært klartenkt nok til å ta et bilde av pizzaen FØR den var oppspist. Hun regnet det som usannsynlig at dette ville skje, med tanke på at kunden virket tydelig overtrøtt, og hun lot seg sjarmere av hans rappkjeftede og godslige oppførsel.

Det kunden ikke visste, var at hun hadde skrevet telefonnummeret sitt på regningen like under kortnummeret. Hun nølte en gang for mye før hun satte seg i bilen, og tok derfor med seg regningen. Det var et eksempel på hvordan de små tingene i øyeblikket kan avgjøre store ting.

Akkurat som at pizzaen denne gangen var noe for liten. I hennes stille sinn var dette en ubetydelig detalj, og hun visste ikke at hun hadde å gjøre med en kresen kunde. Dette skulle riktignok straffe seg, men ennå gjenstår det å se om kunden vil bruke sin klagerett, om denne klageretten i det hele tatt eksisterer.

Det eneste som er sikkert er at denne kunden, denne kunden har bevis!

pizza

Legg merke til hvor små sidestykkene er. Dette er ikke normalt. Kanskje det er et tegn på at USA får det som de vil, og at det går mot dommedag.

Advertisements

~ av mongofjes den mars 24, 2009.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggers like this: