Herrejemini

Kreasjonisten kreerte sin egen kreative virkelighets-tunnel. Og i måneskinnet drømte han om en gul ost som kan skinne som en sol. Han følte at hans indre hadde en guddommelig sannhet som skinte ut til hele universet, og som viste ham at det indre representerer det ytre og omvendt i salig eksistens, amen.

Kort tid etter lå han på sengen og leste, bibelvers etter bibelvers, og alle som en fortalte de ham at han hadde rett. Jo mer han leste, jo mer bekreftet han sin egen virkelighet. Hvordan sannheten om livet sirkulerte i tankene hans, så i boken, så i tankene kalte han Sirkelen av Sannhet. Og det var den, Selvfølgelig.

Om natten mens han sov drømte han om å ligge på skyer og slappe av til harpemusikk, ja, leve det glade liv. Men selv om hans mål var klart for ham, nå som han hadde bestemt seg for selvmord og lykkelig befestet sin skjebne om evig liv i en oase av billedlige lyster, så var det fremdeles noe som ikke helt stemte. Han våknet med et rykk.

For den uendelige framtid han så klart for seg, som et tydelig bilde skapt av hans Sirkel av Sannhet var Sannelig ikke helt som han ønsket. Det bildet han hadde om å kunne ligge på skyer som føltes som bomull, og nyte synet og hørselen av de vakreste engler og den vakreste harpemusikk som balsamerte hans sjel.

Innerst inne hatet han seg selv for sine syndige drifter. Han hadde som liten sovet med hendene over dynen etter streng instruks fra sine foreldre. Nå som han var eldre og bodde for seg selv hadde ting endret seg. Forbudte tanker om det motsatte kjønn. HELVETE!

Lille Roger var ikke klar. Han hadde gledet seg hele uken til å komme til himmelen på søndagen, men noe gikk galt. For første gang på lenge følte han tvil. Han hadde tatt seg selv i å masturbere til engler allerede på tirsdagen. Var Gud OK med engle-sex? Problemet var at han visste ikke, og han hatet seg selv for det.

Men så var jo likevel Spagettimonsteret der for å dømme de utfordrende blikkene han sendte de vakre englene. «Faen, faen, faen!», tenkte han så. «Jeg skulle heller ha konvertert til islam og fått de 72 jomfruene, om ikke bare det jævla monsteret hadde ødelagt da også.»

Livet er for kjipt, tenkte han, i noe som føltes som en evighet.

Advertisements

~ av mongofjes den september 22, 2011.

3 kommentar to “Herrejemini”

  1. Vel, det var verdt å vente på….

  2. Takker (om det ikke var ment sarkastisk)!

  3. hahhaha nice

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggers like this: