Om bloggen

Denne bloggen er en del av en voksende bevegelse av opplyste individer, som har satt det som sin oppgave å opplyse befolkningen om det som egentlig er viktig i tilværelsen. Sammen utgjør vi en slags gerilja på internet, som arbeider mot en informasjonsmessig revolusjon. Et samfunn hvor all informasjon og all kunnskap er fri, og tilgjengelig. Et samfunn hvor mennesker som en naturlig konsekvens blir filosofer og brobyggere i sin tilværelse.

Som moderne korsfarere av anti-religon og filosofisk perfeksjonisme, sammen trekker vi våre penner og lager en X, som representerer det som skal forklares. Det som skal bryte frem fra skyggene og skape Aha-opplevelser over det ganske land.

Sammen er vi en, en treenighet.

Sammen er vi sterke, og sammen skal vi kjempe.

Vår oppblomstrende aktivitet på våre blogger representerer denFørsteBølgen() av treBølger(), som på programmeringsspråk står for det som vi ønsker skal utgjøre vår kollektive main-metode.

Når de tre bølger har gått over internett og resten av verden er vårt kall oppfylt. Da er våre oppgaver ferdige, og vi vil, om ikke fullstendig trekke oss tilbake, anse kampen for vunnet for vår del. Da vil vi, og alle som følger i våre fotspor se på seg selv som vellykket, og også være tilfreds med sine handlinger.

Dette handler om positiv påvirkning, og en bærekraftig filosofisk utvikling som vil gavne menneskeheten som helhet, men mest av alt oss og de som går i våre fotspor. Altså de som velger å bruke oss i sin egen main-metode.

Vi er denHelligeTreEnighet()

Vi er en del av den nye bevegelsen.

Advertisements

Én kommentar to “Om bloggen”

  1. Det staves «religion».

    Greit å vite sånt når man skal ta over verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggers like this: